Malinial van de Royal TD: Aurélie

Vandaag is het zo ver! Het meest hartverwarmende feest van Mechelen! De vrienden van Roy Kunnen, een 21-jarige jongen die betrokken was bij een zwaar ongeval, organiseren een afterwork en een TD! Dit om geld in te zamelen en hem financieel te helpen bij zijn revalidatie. Malinials geeft iedere week de kans aan één van de organisatoren om een tekstje te schrijven in verband met de Royal TD. Deze week: Aurélie

Hey, ik ben Aurelie van Dorst. Ik heb Roy leren kennen tijdens onze kiesweek van onze vereniging, Retabo. Een paar weken na alle vreugde van verkozen te zijn, kregen we verschrikkelijk nieuws: Roy was betrokken in een verkeersongeval.

Dat sloeg in, enorm hard. Vooral omdat het Roy overkomen was, een vriend.

Toen hij wakker werd was het ook een grote schok: zijn vastberadenheid om verder te gaan en te blijven doen wat hij daarvoor gepland had, blies iedereen omver! Hij laat zien dat zijn letsels hem niet bepalen.

Met die ingesteldheid heeft hij velen harten veroverd en zijn positieviteit is een inspiratie.

En Roy, als je dit leest, jij blijft me elke dag inspireren om door te gaan, wat er ook gebeurt. Je positieviteit en kijk op het leven, hoe je ondanks wat er gebeurt is toch alles door een roos kleurige bril ziet, is een van de redenen dat ik zo hard naar je opkijk.

xx Aurélie

Meer over de Royal TD kan je hier terugvinden!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op Facebook, Pinterest, twitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s