Malinial van de maand: Anabel

Let’s meet Anabel! Een 20-jarige levensgenieter met een voorliefde voor Mechelen.

Ik woon in het boerendorpje Rijmenam, maar al heel mijn leven beschouw ik Mechelen als mijn thuisstad. In mijn kindertijd was Mechelen de place to be voor onze gezellige gezinsuitstapjes op zaterdag. Het hoogtepunt van die dag: een pannenkoekenfestijn op de Grote Markt. Sinds mijn jeugd kom ik voornamelijk in de stad om mijn garderobe aan te vullen of om er een namiddagje met vrienden door te brengen. Enkele jaren geleden is Mechelen ook mijn studeerstad geworden.

Toen ik in september 2016 aan de opleiding Journalistiek aan de Thomas More-hogeschool begon, was dat vanuit mijn grote liefde voor schrijven. Ondertussen zijn er heel wat passies bijgekomen en hou ik me het liefst creatief bezig met video. Sinds kort maak ik ook deel uit van de crew van Project Wolf, het Mechelse medialab voor jongeren. Afgelopen zomer amuseerde ik mij samen met de ‘Wolfkes’ op de festivals van Mechelen, zoals de Dijlefeesten en Maanrock. Leuke video’s voor Facebook en Instagram waren hiervan het eindresultaat. En een bezoekje aan de befaamde Sint-Romboutstoren kon ik hierdoor ook van mijn bucketlist afvinken!

Bedankt dat ik Malinial van de maand mag zijn, #2800love

Wil jij ook op onze blog komen? Stuur dan snel een leuk tekstje en een foto naar malinials.mechelen@gmail.com .

Meer verhalen over Mechelaars lees je hier.

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s