To Party: #RoyalTD

1 Maart is het zo ver! Het meest hartverwarmende feest van Mechelen! De vrienden van Roy Kunnen, een 21-jarige jongen die betrokken was bij een zwaar ongeval, organiseren een afterwork en een TD! Dit om geld in te zamelen en hem financieel te helpen bij zijn revalidatie.

Roy Kunnen werd in mei 2018 slachtoffer van een zwaar ongeval. De tol was zwaar: een multitrauma en een schedelbreuk, al was dat laatste het minst prioritair omdat hij nog over alle functies beschikte. In zijn geval waren er 3 amputaties. Zijn rechterarm, rechterbovenbeen en linkeronderbeen hebben het moeten ontgelden. Een harde klap, maar met de medische vooruitgang en de hedendaagse prothesen komt hij er goed vanaf.

Hierdoor heeft Roy protheses nodig, daarnaast zouden er nog aanpassingen aan de wagen en zijn huis nodig. Dit geeft een grote kost mee. Daarom is er een team, waaronder leden van de Mechelse studentenverenigingen en Mieke, de uitbaatster van de Planeet, bezig met de organisatie van een benefiet! Het doel is om minimum 15.000 euro op te halen!

Het team achter dit benefiet noemt zich Royal Events, dit zijn een groep vrienden en sympathisanten die hun schouders zetten op het financiële plaatje. Dit doen ze door evenementen zoals de Royal Bakery, de Royal Afterwork en de Royal TD.

Op 1 maart heb je de Royal After Work Drink. Vanaf 16 uur begint dit evenement, hier kan je met je collega’s gezellig cava drinken en wat hapjes eten. Het evenement neemt plaats in de Loods en kost 30 euro voor een tafel van 5 personen, inschrijven kan via benefietroy@outlook.com.

Vanaf 22 uur begint, op dezelfde plek, de Royal TD! Hierbij kan je in de voorverkoop ticketten aan 7 euro aankopen in de planeet of bij één van de organisatoren. Aan de kassa betaal je 10 euro.

Meer info kan je hier terugvinden.

Meer over de Royal TD kan je hier terugvinden!

 

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Epiphani Cuypers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s