Malinial van de Royal TD: Mieke

1 Maart is het zo ver! Het meest hartverwarmende feest van Mechelen! De vrienden van Roy Kunnen, een 21-jarige jongen die betrokken was bij een zwaar ongeval, organiseren een afterwork en een TD! Dit om geld in te zamelen en hem financieel te helpen bij zijn revalidatie. Malinials geeft iedere week de kans aan één van de organisatoren om een tekstje te schrijven in verband met de Royal TD.

Mieke schreef een brief naar Roy

Roy,

Ik zie je nog voor de eerste keer binnenkomen in de Planeet, een klein manneke zo verlegen!
Len een praesidiumlid van Retabo had onmiddellijk een goede band met jou, en voila het eerste contact was gemaakt, vrienden voor het leven. Je bloeide open, we moesten lachen met je grapjes en we leerden je beter en beter kennen. Zo kwamen we te weten dat Sint-Gummarus triple je favoriete bier was, maar ook dat je wou opkomen bij Retabo als penningmeester. Iedereen was blij met jou en jij ook met ons en dat zal altijd zo blijven. Dan kwam die gedoemde dag 25 mei maar ook na je ongeval ben je even positief gebleven. Ik heb zoveel respect voor jou en voor alles wat je doet. Ik weet nog na het ongeval dat we veel met je papa belden om updates te krijgen over jou en eindelijk eind juni kregen we het goede nieuws dat je uit je coma was. We krijgen nog steeds vele updates van jou: ik sta recht, ik stap met hulp, ik stap met een kruk, ik stap zonder kruk, ik wil vooruit, ik volg terug les, ik doe mijn examens,…
Man! Wat een wilskracht, wat een persoonlijkheid! Ik hoop voor jou en je familie dat we jullie goed kunne helpen! Jullie verdienen het echt!
Ik zet me voor jullie in met heel mijn hart!
Je bent een vriend voor het leven en een voorbeeld voor iedereen!

Kusjes
Mieke

 

Meer over de Royal TD kan je hier terugvinden!

 

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s