Malinial van de Royal TD: Lara

1 Maart is het zo ver! Het meest hartverwarmende feest van Mechelen! De vrienden van Roy Kunnen, een 21-jarige jongen die betrokken was bij een zwaar ongeval, organiseren een afterwork en een TD! Dit om geld in te zamelen en hem financieel te helpen bij zijn revalidatie. Malinials geeft iedere week de kans aan één van de organisatoren om zichzelf voor te stellen.

De eerste persoon die aan het woord komt is Lara Tufan, een frisse meid die op uitwisseling is op Thomas more.

Zij moest niet lang nadenken om te helpen aan het benefiet voor Roy. Ze kende Roy niet voor zijn ongeval, de eerste keer dat ze hem zag was tijdens de kiesweek van Retabo. Roy was toen verkleed als Dobby van de film Harry Potter, en ze vond hem meteen grappig vanwege zijn fantastisch kostuum! Ze rolde in de organisatie van het benefiet nadat ze werd gedoopt bij Retabo, al haar vrienden waren al een deel van de organisatie en ook zij wou een deel zijn van zoiets fantastisch.

View this post on Instagram

Cappuccino addiction ☕️ #italianwayoflife #ravenna

A post shared by Lara (@lara_tufan) on

Zij vindt dat we op dit moment leven in een maatschappij waar individualisme te belangrijk is en met deze organisatie bewijzen deze jongeren dat ze iets kunnen veranderen in deze wereld. Dit is een mooie verandering, aangezien een ongeval iedereen kan overkomen.

Lara organiseerde al de Royal Bakery, dat 500 euro inzamelde voor het benefiet van Roy.

 

Meer over de Royal TD kan je hier terugvinden!

 

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Epiphani Cuypers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s