To Do: Citygolf in Mechelen

In November mocht Malinials citygolfen in Mechelen! Onder de mooie herfstzon hebben wij genoten van deze toffe activiteit.

Citygolf is een combinatie van golf en een toeristische rondleiding, ideaal voor de sportievelingen die van cultuur houden! Maar zelfs als je niet zo sportief bent is dit een ontspannende activiteit waarbij je onze mooie Dijlestad leert kennen!

Zo kwamen wij met ons team terecht op plaatsen zoals de Grote Marlt, het Klapgat, de Sint-Romboutskathedraal en het Begijnhof. Bij een partijtje citygolf kan je er zeker van zijn dat je heel wat historische hotspots en zelfs mooie verborgen pareltjes tegen zult komen! Je kan Citygolfen als teambuilding, als leuk intermezzo tijdens een citytrip of gewoon gezellig met een groep vrienden.

Per citygolf maak je, in 2 uur tijd, kennis met 6 typisch Mechelse locaties zoals de Kruidtuin, de Korenmarkt, het Duivelsvlietje, de Karmelietentuin en nog veel meer. Per persoon betaal je 20 euro, hier zit de golfinitianie, golfmateriaal, begeleiding en verzekering inbegrepen. Voor voetballiefhebbers hebben zij de City Foot Golf.

Wil je een iets meer? Dan kan je voor 25 euro een spel spelen waarbij je 9 Mechelse hotspots leert kennen!

Citygolf heeft ook een tof extraatje voor bierliefhebbers! Namelijk de City Beer Golf, waarbij je op 4 verschillende locaties, waarvan 3 authentieke Mechelse cafés, kennis maakt met 3 heerlijke streekbieren. De prijs van deze tour is 26,50 euro per persoon.

En natuurlijk is er tijdens of na zo’n spelletje Citygolf tijd voor een heerlijke Maneblusser van onze Mechelse brouwerij Het Anker.

Meer info kan je hier terugvinden.

Contact kan je opnemen via de nummer + 32 (0) 498/39.56.94 of via mail info@city-golf.be.

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Epiphani Cuypers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s