Creatieve Malinial van de maand: Pinsoup Pins

Hallo mede-Mechelaars! Fijn jullie te mogen ontmoeten. Ik heet Gwen(dolyne), ben 27 jaar en ik ben een geboren en getogen Mechelaar. Momenteel ben ik druk bezig met de opstart van mijn one-(wo)man business, wat ik graag met jullie wil delen: Pinsoup Pins!

First things first: wat zijn pins? Moest je er nog geen tegengekomen zijn: een pin is een klein, kleurrijk tekeningetje, omgezet tot een metalen juweeltje, met een ‘pin’ zodat je deze kan vastpinnen op je kledij, je rugzak, je schoenen (why not) … . Ik ben er ongeveer een jaar geleden ingerold toen ik meer speelde met het idee hoe tof het zou zijn om van een schets een klein stukje draagbare kunst te maken, dat je overal met je mee kan nemen. De gedachte dat mensen mijn kunst ‘dragen’ maakt me gewoon helemaal… happy!

Ik ben altijd een creatieveling geweest, met tekenen als mijn grootste passie. Ik heb mijn talent jarenlang ontwikkeld zonder naar een academie te gaan of tekenschool te volgen, (zonder eigen schouderklopjes haha) ik kan met trots zeggen dat ik een echte DIY’er ben! Practice makes perfect, en ik blijf mezelf graag pushen. Als klein meisje hield ik mezelf vooral bezig met het natekenen van Pokémons (ja, ik ben een 90’s chick) en Disney-figuurtjes, wat op latere leeftijd evolueerde naar potloodschetsen- en tekeningen van mijn favoriete bands en zangers (zoals velen onder ons, toch?). Portretten schetsen is waar ik het meeste voldoening uit haal, met het potloodje 33 HB als mijn favoriete partner in crime. Maar nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging en probeer ik me wegwijs te maken in de wereld van zelfstandige pinmaker, en ik heb absoluut nog veel te leren. Maar ik ben er klaar voor, jullie ook?!

Pinsoup Pins is een online webshop, voorlopig kan je mijn pins enkel op die manier in huis halen. Ik probeer de webshop te lanceren in de loop van januari! Het kan zijn dat ik in de nabije toekomst een paar winkeltjes uitkies met de vraag of ze een paar pins te koop willen aanbieden in hun shop. Ik laat het jullie dan wel weten!

Heb je zelf een winkelpand en heb je interesse of ken je iemand? Laat zeker een berichtje achter via sociale media en ik kom graag langs!

Zin in een wedstrijdje? Wil je mijn 1ste drie pins winnen? Hoera! Je hoeft er zelfs praktisch niets voor te doen, klinkt goed he?

Hoe win je? Easy:

  1. Volg me op Instagram (@pinsoup_pins) en Facebook (Pinsoup Pins)
  2. Laat me weten waarop je mijn pins zou dragen door te commenten op mijn laatste nieuwe Instagram-post.
  3. Tag een vriend in één van mijn instagram posts, aan jou de keuze welke!

Let’s do this!

XO

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s