Malinial van de maand: Lise

Hey! Ik ben Lise, 17 jaar oud. Ik studeer Wetenschappen-wiskunde aan Ursulinen Mechelen. Hoewel ik niet geboren ben of woon in deze prachtige stad, ben ik er mijn hart verloren. Ik kom met plezier naar Mechelen. De stad heeft een ruim aanbod aan eet- en drinkplaatsen, evenementen, cultuur, winkels, etc.. Mechelen heeft zeker en vast zijn charmes. Kort samengevat is Mechelen een gezellige stad die voor iedereen iets te bieden heeft.

In het dagelijkse leven houd ik me bezig met Netflix kijken, sporten, weekendwerk en zorgen voor mijn allerliefste hond Mona. Ik reis ontzettend graag. Er staan nog veel landen op mijn bucket list. Ik vind het leuk om foto’s te nemen en nieuwe hotspots te ontdekken. Het is belangrijk dat mensen kunnen genieten van de kleine dingen in het leven en doen wat ze graag doen.

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s