Charlie goes eco: Nieuwjaarscadeaus voor vegans, foodies & fashionista’s

Zoek je nog naar nieuwjaarscadeaus en wil je de familie overtroeven met originele en leuke geschenken? In Mechelen zijn er veel trendy winkels waar je allerlei hippe cadeaus vindt maar er zijn drie winkels die je écht moet checken:

  • Supergoods eco + fair fashion

  • Oil & Vinegar

  • My Ex Boyfriend

Zitten er kersverse vegans in je familie? Dan zit een H&M en Zara er waarschijnlijk niet in, wat nu? Ik heb dé oplossing: Supergoods eco + fair fashion. Je vindt er kleren en schoenen, cosmetica, agenda’s, notitieboekjes en nog andere geweldige vondsten, elk gemaakt uit duurzame materialen. Wil je schoenen die niet van leder zijn gemaakt, kijk dan naar de veja schoenen die in deze winkel te vinden zijn: trendy en vegan. Zeker een aanrader voor een duurzaam last-minute cadeau.

schoenen

Heb je fiere foodies in je familie? Dan komt de Oil & Vinegar goed van pas. Dit om twee reden: eten én eten. Je kan er namelijk eten kopen (everybody loves food) terwijl je geniet van verschillende hapjes (where my foodies at?). Je vindt er cadeaumandjes met combo’s van hapjes, sauzen, pasta, en allerlei andere lekkernijen waar elke bourgondiër naar snakt.

Ook hier en hier kan je leuke cadeau’s voor foodies kopen!

food

Zoek je een cadeau voor een trotse hipster of een rasechte fashionista? My Ex Boyfriend is een lifestyle store waar je elke week iets nieuws vindt. Voor shoppers die niet weten wat ze willen en gewoon random verrassingen zoeken is dit een paradijs: agenda’s, bloempotten, etuis, toilettasjes, kussens, vintage radio’s, cups, laptophoesjes en nog veel meer vind je allemaal onder één dak terug bij My Ex Boyfriend. Deze winkel is een supertoffe lifestyle shop. Zo heb je er deze laptophoes die ik ge-wel-dig vind (iemand die me deze cadeau wilt doen?)

fashion

Nieuwjaar draait natuurlijk niet alleen om cadeautjes. Het is een gezellig moment om je te amuseren met de mensen die je koestert. Vergeet niet om na het shoppen nog een kerstmarktje te doen met een lekker gluhweintje en een warm wafeltje!

Ik wens een gelukkig nieuwjaar. Laten we dit jaar wél onze goede voornemens halen.

Meer Charlie goes eco kan je hier terugvinden!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen!

Geschreven door Charlotte Vermeulen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s