To shop: de tofste pop-ups in Mechelen

Mechelen is een stad dat elke dag meer en meer groeit, er komen heel wat nieuwe winkels en zaken bij in onze binnenstad waardoor het fijner is om gezellig te shoppen. Een hype van dit moment zijn pop-ups! Dit zijn zaken die voor een korte periode open zijn, waardoor je er snel langs moet gaan voordat je het mist. Hier de leukste pop-ups van dit moment.

1. Von Winckelmann & Sunkissed flowers

Deze twee jonge girlbosses hebben de handen in elkaar geslagen! In deze pop-up shop kan je enerzijds de natuurlijke, ecologische en diervriendelijke schoonheidsproducten terugvinden. Daarnaast vind je de leukste boeketen, planten en decoratie in deze pop-up winkel.

Adegemstraat 80, 2800 Mechelen

View this post on Instagram

HERE IT IS ✨ So glad to share this news today! One year ago I moved to Mechelen. After a few months I got in a really bad depression. For months I wasn't able to discover my new hometown. But while finally doing that, I recently met some wonderful women who have become real friends. One of them is Eva. A creative, gorgeous, kind MUA and hairstylist. So glad to announce we're collaborating and opening a POP-UP BOUTIQUE together in the center of Mechelen. Curious? We're opening on the first of December! Address: Adegemstraat 80. So hold off with buying some Christmas gifts and swing by our shop then. Everybody's welcome. Thanks for following our adventure and be sure to tell all your friends! @von_winckelmann #bysunkissedflowers #popupboutique #adventure #2800love

A post shared by Lise Duchateau (@sunkissed.flowers) on

2. De bron van bavalon

Dit is een schattige winkel in de Geitenstraat met allemaal hebbendingen! Je kan hier vintage postkaarten, handgemaakte juwelen en toffe handtassen vinden! Ideaal als (last minute) kerstcadeau of voor een toffe madam haar verjaardag! Of gewoon… voor jezelf!

Geitestraat 15, 2800 Mechelen

3. Ziezo-Eco

In de Onze-Lieve-Vrouwstraat organiseren ze leuke eco-vriendelijke ateliers voor kinderen en volwassenen. Ze organiseren workshops zoals verzorgingsproducten maken, daarnaast kan je hier iets tof maken om later mee te spelen (ideaal voor minimalinials!)

Meer info: http://www.juwelen-enzo.com/

Onze-Lieve-Vrouwestraat 56-58, 2800 Mechelen

Meer shoppen in Mechelen kan je hier terugvinden.

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Epiphani Cuypers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s