Malinial van de maand: Melissa

Van oorsprong ben ik een Nederlander en ben ik zelfs geboren in Amsterdam. 7 jaar later verhuisde ik naar het verre Limburg in België. Na fotografie en video gestudeerd te hebben in Hasselt, ben ik in de trein gestapt en ben ik international journalism in Mechelen komen studeren. Waar ik nu dus ook begin aan mijn 3de jaar op kot. Hopelijk kan ik er ook komen wonen na mijn studies!

Als ik niet op school zit ben ik wel druk bezig met één van al mijn andere interesses. Zoals skaten, muziek, fotografie en feesten. Ik ga graag uit met studentenverenigingen en ook naar drum and bass feesten zoals liquicity! Ik ben graag mezelf en hou wel van een beetje chaos in mijn leven en dat kun je ook op mijn Instagram account zien! Mijn laatste projectje waar ik heel trots op ben was het mee organiseren van de Student Lift-Off in Mechelen!

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: