De Malinial: Nicky haar vrije tijd in Mechelen

Mechelen, een prachtige stad die veel te bieden heeft voor de jeugd. Een stad waar aandacht en moeite naar de jeugd gaat. Maar wat vindt de jeugd hier zelf van? Ik ondervroeg een aantal Mechelse jongeren, deze keer: Nicky Verbeeck.

Leeftijd:

22 jaar

Woonst:

Mechelen

Wat doe jij zoal in je vrije tijd?:

Het grootste deel van mijn vrije ben ik bezig met de scouts, waar ik leiding en groepsleiding ben. Verder turn ik ook 3x in de week en geef ik 1x in de week training. En daarnaast spendeer ik is een avond op café.

In welke stad spendeer jij het meeste van je vrije tijd? (Uitgaan, …):

Ik heb drie jaar in Gent gestudeerd,toen zat ik voornamelijk daar. Nu spendeer ik het meeste van mijn vrije tijd in Mechelen. Om uit te gaan verplaats ik me meestal naar Leuven of Gent.

Wat biedt de stad Mechelen zoal aan qua vrije tijd? Vind jij dit goed?:

Ja, uiteindelijk is voor mijn vrije tijd in de vele Mechelse café’s zitten of participeren in de verschillende sportclubs in Mechelen. Niet dat ik vaak schaats of zwem, maar ik vind het wel fijn dat we in een stad wonen met een schaatsbaan en een zwembad. Hier en daar ga ik in het weekend naar een feestje.

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s