Visit Mechelen met Cato: 5 activiteiten die je deze winter moet doen!

Het is bijna winter! Dat betekent gezellig een gluhwein drinken aan de Dijle met vrienden of familie! Maar er is nog veel meer dat je deze winter kan doen in Mechelen…

1. Black friday

black friday mechelen

23 November is nog niet echt winter, maar in de Verenigde Staten vieren ze deze vrijdag ‘Black Friday’.

Deze feestdag is overgewaaid naar het gezellige Mechelen, en je kan dan genieten van kortingen in vele winkels en openingsuren tot 20 uur. Dit alles in de mooi verlichtte Bruul, Onze-Lieve-Vrouwstraat en Ijzerleen. Uiteraard kan je dat combineren met een gezellig avondje weg in een van onze hotspots.

Ook “Green Friday” vindt deze avond plaats!

Meer info: https://shoppenin.mechelen.be/blackfriday-2018

2. De schaatsboot

Een van de leuke activiteiten dit jaar is de schaatsboot. Zin in een namiddagje uit met het gezin of vrienden? Dan is dit iets voor jou. Vanaf 7 december kan je op de Haverwerf genieten van dit soort winterpret. Achteraf kan je in de ‘Winter Lounge’ genieten van een lekkere warme chocomelk of een lekker streekbiertje. Allen daarheen!

Meer info: http://www.mechelenhoudtjewarm.be/schaatsboot

2. Cuba libre winterbar

winterbar cuba libre

Dit jaar tovert de Cuba Libre zichzelf om tot een echte winterbar! Voorzien van warmte, een jeneverbar en gluhwein beleef je hier een gezellige tijd tijdens de kerstperiode. Dit jaar gaat 30% van de opbrengst van de dranken naar het goede doel. Als dat niet genoeg redenen zijn om een kijkje te nemen dan weet ik het ook niet meer!

Meer info: https://www.facebook.com/events/2542562232738861/

3. De kerstmarkt

Ook dit jaar kan je uiteraard lekker genieten van de kerstmarkt. Leuke hebbedingen kopen, lekker samen zijn in de kerstperiode en genieten van een warme chocomelk of jenever, het hoort er allemaal bij! Ook dit jaar vindt de kerstmarkt plaats aan de Haverwerf, Vismarkt, Korenmarkt en Van Beethovenstraat. Elk weekend vanaf 14 december.

Meer info: http://www.mechelenhoudtjewarm.be/kerstmarkt-aan-de-dijle

5. Café ambiance

cafe ambiance

Tijdens de eindejaarsperiode wordt de vismarkt omgetoverd tot en echt openluchtcafé. Verschillende horecazaken bezorgen ons een spetterend eindejaar door middel van chalets gevuld met lekkere dranken en hapjes. Lekker opwarmen én genieten van een avond met vrienden of familie? Dan wil je hier ongetwijfeld bij zijn.

Meer info: http://www.mechelenhoudtjewarm.be/caf%C3%A9-ambiance

 

Wat ga jij deze winter doen?

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

cato van poppel

Een gedachte over “Visit Mechelen met Cato: 5 activiteiten die je deze winter moet doen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s