Mijn eerste tattoo

Al sinds mijn 16 jaar wil ik een tattoo. Jaren heb ik nagedacht over een ontwerp, Pinterest afgezocht en rondgekeken op straat voor de perfecte tattoo… Tot ik op de Instagrampagina van Yasmine kwam, bij haar vond ik de perfecte stijl voor mijn tattoo. Ik zag dat ze elke vrijdag en zaterdag werkt in Burningmoon in de Onze-Lieve-Vrouwstraat, zo kwam ik bij haar terecht en heb ik gevraagd om een ontwerp te maken voor mijn tattoo.

 

View this post on Instagram

Mijn eerste #tattoo… #linkinbio #Malinials

A post shared by Malinials (@malinials) on

Mijn eerste tattoo laten zetten was een spannend moment, ik wist niet goed hoe ik me hierop moest voorbereiden, maar de werknemers van Burningmoon hebben mij hier goed in begeleid. En na 4 uur stond mijn prachtige tattoo op mijn rug!

Ondanks dat ik wat schrik had, viel het qua pijn goed mee! Yasmine heeft na een tijdje ook een speciale soort spray gebruikt waardoor ik minder pijn voelde. Alleen het laatste half uurtje was pijnlijk en toen ben ik bijna flauwgevallen van de pijn, gelukkig kon ik op steun rekenen van Yasmine en haar collega’s!

Naast tattoos kan je in Burningmoon ook piercings laten zetten.

Check Yasmine haar andere ontwerpen hier:

https://www.instagram.com/chhinnamastika.tattooing/

voor meer info over Burningmoon kan je hier terecht:

info@burningmoonbodyart.com

http://Www.instagram.com/burningmoonbodyart

https://nl-nl.facebook.com/BurningMoonBodyArt/

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Epiphani Cuypers.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s