KV Mechelen wint eerste periodetitel

15.014

Zoveel supporters waren er aanwezig voor de laatste match van KV Mechelen van de eerste periode. Het kon deze match niet mislopen Union moest met 5 goals verschil winnen om nog kans te maken op de periodetitel. Na een sterke periodereeks van KVM waarin ze 6 keer met 3-0/0-3 winnen en waarin ze 9 keer op rij de drie punten binnen haalden, ging KVM zich ook deze keer van zijn beste kant laten zien.

Union begon sterk aan de onmogelijke opdracht maar na 26min kwam de openingstreffer er dan toch voor KVM met een goal van Joachim Vandamme, zo moest Union nog 6 keer scoren om de periodetitel binnen te halen. Het feest kon beginnen Achter De Kazerne. In de tweede helft zwegen de kakkers geen seconde, zeker niet wanneer Engvall in de 57ste minuut de 2-0 maakte. KVM was zo weer op weg om opnieuw 3-0 te winnen maar daar stak Union dan toch een stokje voor toen Peyre de 2-1 scoorde. Het heel lange clean sheet was dan voorbij voor Verrips maar de reeks van overwinningen niet en dat werd uitbundig gevierd door de vele supporters. You’ll never walk alone begonnen de meer dan 15.000 supporters te zingen tegen het einde van de match, als 12de man mee achter de ploeg.

Ondanks al het extra sportieve schandaal dat aan de gang is en dat de voorzitter Johan Timmermans de dag ervoor nog een stap opzij deed van de club, haalt KV Mechelen dan toch de periodetitel binnen. Nu staat er al direct een nieuwe opdracht klaar, de start van de 2de periode begint volgende week al thuis tegen Lommel (zaterdag 20u30).

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op Facebook, Pinterest, twitter en Instagram!

20181110_204526_0001700692331645511274.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s