Visit Mechelen met Cato: 5 nieuwe foodbars openen hun deuren in Mechelen

Sinds de herfst van 2018 zijn er 5 nieuwe foodbars geopend! Ben je als maneblusser fan van kip, burgers, donuts of croque monsieurs dan zullen deze plekken als muziek in je oren klinken.

Poule & Poulette

Na hun eerste shop in Brasschaat en hun restaurants in onder andere Antwerpen, Gent en Brussel, opent Poule & Poulette ook een restaurant in Mechelen.

Hun missie is om het kippenkraam en kippenrestaurant van vroeger terug hip en hot te maken. Dit doen ze in een ultramodern en happy jasje. Voor gezonde en ambachtelijke kip moet je bij Poule & Poulette zijn. Hun hip en industriële look geven je een gevoel van rust terwijl je van een lekker kippetje op je bord geniet.

Ijzerenleen 36, 2800 Mechelen

Croque ’n Roll

Wat is er beter dan een lekkere croque monsieur op je bord? Bij Croque ’n Roll ben je aan het goede adres! Heerlijk verse croques met bekende rock en roll namen dat is het concept van Croque ’n Roll. Gezegend mogen we ons voelen nu ze, na Leuven, ook in Mechelen een vestiging openen.

Ijzerenleen 12, 2800 Mechelen

Donuttello

View this post on Instagram

Donuts op uw feest? Dan moet je bij ons zijn 😁❤️

A post shared by Donuttello (@donuttellodonuts) on

Donuttello, de donutzaak van komiek Kamal Kharmach opent binnenkort een pop-up in Mechelen. Ben je een zoetebek of kan een donut je gewoon smaken ? Dan is dit jouw nieuwe hotspot! Van karamel tot appelsien, je kan er wel tot wel 20 smaken en vullingen vinden. Wie dacht dat donutzaken enkel in Amerika hip waren hebben het goed mis. Donuttello heeft al zaken in Antwerpen, Beveren en Sint-Niklaas die goed aanslagen. De zoetebekken onder de maneblussers zullen zich kunnen uitleven in de nieuwe zaak. Voor een lekkere donut met meeneemkoffie ben je hier aan het juiste adres.

Geitestraat 15, 2800 Mechelen

Beastie Burgers

Als je dacht dat je enkel in de Ellis Burger of Il Cardinale burgers kon geserveerd krijgen ben mis! Sinds 5 juli heeft Mechelen er een nieuwe burgerzaak bij.

In het rock ’n roll thema serveert Beastie Burgers, burgers als nergens anders met dank aan hun ‘geheime recepten’. Het coole uiterlijk van de zaak doet al snel ogen kijken als je op de Ijzerenleen wandelt. Kan een burgertje je wel smaken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Rock ’n roll op je bord en een lekkere burger achter de kiezen.

Ijzerenleen 45, 2800 Mechelen

De Fortuyne

Foodsharing is hun nieuwe concept. Voor een lekkere lunch rond de middag of een lekker gebakje op de namiddag ben je hier aan het juiste adres. Hun mooie terras en lekkere recepten kunnen iedereen wel bekoren. Voor hip en lekker eten moet je in de Befferstraat zijn. ‘ Eten wordt nog beter als je het deelt met de juiste mensen.’ Het restaurant heeft zijn naam gekozen omwille van het pand dat dateert uit 1437 dat toen ook De Fortuyne heette.

Befferstraat 20, 2800 Mechelen

Meer Visit Mechelen met Cato kan je hier terugvinden!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen!

Geschreven door Cato Van Poppel.

3 gedachtes over “Visit Mechelen met Cato: 5 nieuwe foodbars openen hun deuren in Mechelen

  1. Van Donuttello ben ik zeker fan! Heb ik al ontdekt toen ze hun pop up deze zomer opende. Ik ben zeer benieuwd naar de andere restaurants. Van Poule & Poulette heb ik al eens gehoord en is naar het schijnt wel goed! Zowel naar dit restaurant als de drie andere benieuwd!

    Like

  2. Pingback: VISIT MECHELEN: 5 redenen om naar Mechelen te komen – Mechelen voor Millennials

  3. Pingback: Een terugblik op 2018 – Mechelen voor Millennials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s