Malinial van de maand: Fleur

Hoi hoi, ik ben Fleur Van Belle. Ik zit nu in mijn 2de jaar communicatiemanagement op Thomas More. Op zich had ik niet veel verwacht van Mechelen. Toen ik hier effectief begon te studeren een jaar geleden ging er een wereld voor mij open. De vriendelijkste mensen, gezelligste restaurantjes en beste feestjes.

Ik heb mij meteen laten dopen bij een studentenvereniging, Intermedia. Hier ben ik een trouwe bezoeker bij geweest. Elke maandag stond ik mij daar tot de vroege uurtjes uit te leven. Toen ik de andere studentenverenigingen leerde kennen, ging ik elke week naar minstens 2 feestjes.

Nu ben ik ook Feestleider bij Intermedia en hebben we een geweldige openingsTD achter de rug.

 

Het nachtleven op maandag gaat dit jaar nog 10x leuker worden.

Wil jij ook op onze blog komen? Stuur dan snel een leuk tekstje en een foto naar malinials.mechelen@gmail.com .

Meer verhalen van Mechelaars kan je hier terugvinden.

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op Facebook en Instagram!

Een gedachte over “Malinial van de maand: Fleur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s