Educa: Waarom dit de leukste studentenvereniging is.

Educa is een Mechelse studentenvereniging, gericht op studenten van de lerarenopleiding Thomas More, maar de achtergrond van de commilitones is verschillend. Zoals we in het clublied zingen, is er altijd vriendschap binnen de vereniging, dit voel ik steeds weer als ik me onder Educaleden voeg.

Ik zit ondertussen een jaar bij Educa en heb ontdekt dat ik me mateloos amuseer op de vele activiteiten (TD’s, cantussen, spocul-activiteiten, … ). Het is een tweede familie voor mij en ik ben er zeker van dat er nog leden zijn die zich zo voelen. Mijn meters en peter hebben me goed ontvangen en staan altijd klaar voor mij. Ik ben natuurlijk niet de enige schacht in Educa, ik ben samen met anderen gedoopt op een leuke en uitdagende manier. De doop was zeker een hoogstaand moment in m’n studentenleven en nu kijk ik vol enthousiasme uit naar mijn ontgroening.

Het is duidelijk, ik ben altijd blij als ik mij begeef onder de commilitones, zowel tijdens geplande activiteiten als buiten deze activiteiten. De Prof, ons stamcafé, is een tweede thuis voor mij, hier heb ik samen met de tofste mensen vele halve liters naar binnen gekapt.

Hier kan je meer lezen over Educa!

Kom hier meer te weten over het Mechels studentenleven!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Kato Op de Beeck.

 

 

3 gedachtes over “Educa: Waarom dit de leukste studentenvereniging is.

  1. Pingback: Opdrachten via Malinials – Mechelen voor Millennials

  2. Pingback: Opdrachten via Malinials – Mechelen voor Millennials

  3. Pingback: Het Mechelse studentenleven: Educa – Mechelen voor Millennials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s