De Malinial blogger: Travel, Eat, Enjoy, Repeat

Sinds de dag dat ik in Mechelen komen wonen ben, heeft de stad mijn hart gestolen. Ik hou van lekker eten en drinken en daaraan is geen gebrek in Mechelen. Hierbij mijn favoriete hotspots.

Ijs: De Trommelhoeve

Op de vismarkt vind je De Trommelhoeve, the place to be voor lekker versgedraaid bio-ijs. Mijn favorieten? Bosbes, chocolade en lavendel. Geniet van je ijsje terwijl je langs de mooie gebouwen op de Haverwerf wandelt.

Wijn: Unwined

Hou je wel van een lekker glaasje wijn? Dan moet je bij Unwined zijn. Op een boogscheut van de Sint-Romboutskathedraal kan je deze gezellige wijnbar vinden. Achteraan waan je jezelf in een prachtige woonkamer. Ga je voor een frisse wijn, een rijkere wijn of laat je je liever verrassen? Alles is mogelijk. Combineer de wijn met lekkere koude en/of warme hapjes.

Hamburgers: Il Cardinale

Il Cardinale is echt een begrip in Mechelen. Je vindt hier de lekkerste hamburgers, allemaal met een “heilige” naam: The Godfather, Holy Guacomole, Saintly Shrooms. Als het weer het toelaat, kan je genieten van je burger buiten op het terras met een fantastisch uitzicht op de Sint Romboutskathdraal.

View this post on Instagram

Chocolade popcorn Caramel taart.

A post shared by Noen (@denoen) on

Lunch: Noen

Op zoek naar een gezellige lunchplek in de stad? Dan ben je bij Noen aan het juiste adres: lekker versgemaakte toast, salade of soep met een huisgemaakte limonade. Je kan hier niet alleen terecht voor lunch maar ook voor ontbijt of een ijsje.

Diner: Cosma

Iets verder van de Grote Markt kan je Cosma vinden. Moderne en smaakvolle gerechten met zorg gepresenteerd. Het is vooral fantastisch dat er niet standaard frietjes bij alles geserveerd wordt maar dat je zelf kan kiezen of je nu een maiskolf wil of een salade of waarom geen zoete aardappelpartjes. En vergeet zeker een gaatje open te laten voor het dessert. Het menu varieert naargelang het aanbod en de seizoenen. Reden genoeg om vaak langs te gaan.

Geschreven door Sharon, blogster van Travel, Eat, Enjoy, Repeat.

Haar eet, reis en kook avonturen kan je ook volgen op haar blog en Instagram:

https://traveleatenjoyrepeat.com

https://instagram.com/traveleatenjoyrepeat

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

 

 

Een gedachte over “De Malinial blogger: Travel, Eat, Enjoy, Repeat

  1. Pingback: VISIT MECHELEN: 5 redenen om naar Mechelen te komen – Mechelen voor Millennials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s