Miss Malinial van de maand: Inneke

Iedere maand zetten wij een Malinial in de kijker! Aangezien we in September allemaal kijken naar Miss België komen er deze maand 2 kandidates aan het woord! Vandaag komen we meer te weten over Inneke.

received_1724498110970817

Waarom heb je je ingeschreven voor Miss België?

Miss België was voor mij vanaf kleins af aan iets belangrijk, iets groots. Elk jaar zenuwachtig voor de tv zitten wachten tot de show eindelijk begon. En ook dit jaar zat ik vol ongeduld voor men tv te wachten tot de show begon met de nodige hapjes en drankjes. Dit jaar kriebelde het bij mij extra hard en heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om mij in te schrijven. Soort van kinderdroom die eindelijk in vervulling kon gaan. Zeker aangezien dit jaar het voorlaatste jaar is dat ik mag deelnemen.

Wat hoop je te bereiken?

Via deze weg hoop ik andere meisjes te kunnen inspireren, die misschien denken dat ze dat niet zouden kunnen. Omdat ik wil bewijzen dat als je ergens achter staat, je kan bereiken wat je wil. Het deelnemen op zich was voor mij al een hele stap, en ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Je moet doen wat je graag doet en je vooral niet laten tegenhouden door wat andere zeggen.

Wat denk je dat je voor anderen kan betekenen?

Zoals hierboven beetje beschreven staat, een voorbeeld zijn voor jonge meisjes en jongens. Dat als je iets wil je ervoor moet gaan en dat je je dromen zeker niet in de weg mag laten staan door wat anderen tegen je, of over je zeggen. Het is belangrijk om steeds in jezelf te blijven geloven, ook al is dit niet wat anderen altijd doen. Uiteindelijk ben jij het zelf die voor je eigen geluk moet zorgen. Dus wees vooral ook altijd je zelf.

Naar wie kijk je op? Waarom?

Voor jullie misschien niet zo bekend maar voor mij de belangrijkste persoon in mijn leven, mijn lieve oma. Als ik zie wat zij al meegemaakt heeft in haar leven en hoe ze zich telkens door elke situatie doorslaat, dat getuigt van heel veel kracht. Ook een dame die altijd voor andere wil zorgen en altijd andere op de eerste plaats zal zetten. Warme vrouw met een hart van goud, wordt ook door iedereen op handen gedragen. Niet alleen door haar familieleden maar als ik zie hoe haar buren en de andere mensen in de straat met haar omgaan, zegt al meer als genoeg. Een voorbeeld voor velen. Zij is trouwens ook een echte Malinial. Langs deze weg, Moeshe ik hou van jou!

received_1724496774304284

Wat is uw beeld over de missverkiezing?

Vele mensen gaan er vanuit dat een Missverkiezing enkel draait om uiterlijk en vaak denken mensen ook dat een Miss niets moet kunnen. Maar een Missverkiezing is zoveel meer als dat. Je bent het voorbeeld voor je land, je dient dan ook te weten wat er allemaal gaande is binnen België. Maar los daarvan leer je tijdens een verkiezing ook sociale contacten leggen, je leert enorm veel nieuwe mensen kennen. En uiteraard wat er zeker niet mag ontbreken, je leert omgaan met pers, fotoshoots. Er komen zoveel meer dingen bij kijken dan vaak gedacht wordt.

Zijn er verwachtingen geweest die anders uitgelopen zijn?

Bij de inschrijving had ik me voorgenomen om te starten met zo weinig mogelijk verwachtingen. Beetje afwachten en kijken wat er op je afkomt. Vaak is dat dan ook de beste manier om met bepaalde zaken om te gaan. Tot hier toe ben ik alleen nog maar aangenaam verrast, hopelijk mag het in dezelfde lijn doorgaan.

Wat was uw meest positieve ervaring binnen de verkiezing?

De verkiezing is uiteraard nog volop bezig. Maar tot hiertoe ben ik aangenaam verrast over hoe iedereen met elkaar omgaat. Alle meisjes helpen elkaar super goed en er is zeker nog geen sprake van concurrentie. Dat is ook iets wat de verkiezing zo leuk maakt. Natuurlijk de leuke evenementen waar we al aanwezig mochten zijn en de leuke fotoshoots, zijn allemaal positieve ervaringen die ik zeker meeneem in mijn rugzakje.

Wat denk je van de concurrentie?

Er zijn heel veel getalenteerde meisjes bij, zonder twijfel. Maar tot hiertoe zien we elkaar eerder als vriendinnen dan als concurrenten. Hopelijk mag dit ook zo blijven, dat maakt de verkiezing ook zo speciaal. Soms vergeet je eigenlijk dat je met een verkiezing bezig bent omdat het vaak zo gezellig is.

received_1724496727637622

Ik vermoed dat je af en toe in de stad Mechelen gaat shoppen, wat doe je vooral op zo’n typische shopdag?

Mechelen is 1 van de eerste steden waar ik naartoe ga voor een dagje te shoppen. Ik ga het liefst op een zaterdag morgen shoppen. Dan kan ik de zaterdag markt even bezoeken en daar een heerlijke pannenkoek eten aan het kraam in de buurt van het klakkenhuis. Een nostalgisch gebeuren voor mij. En daarna duik ik de Bruul in op zoek naar leuke outfits. En tussendoor gezellige terrasjes bezoeken, iets wat zeker niet mag ontbreken.

Wat zijn uw favoriete plekjes in Mechelen?

Mijn favoriete plekjes in Mechelen zijn ongetwijfeld de mooie groene parken in Mechelen. Heb jarenlang in Mechelen centrum gewoond en beschikte toen niet over een terras of tuin. Dan was er niets zo leuk om te vertoeven in de mooie groenen parken en tuinen van stad Mechelen met een heerlijk boek. Mechelen is een stad voor jong en oud, dat maakt het ook zo gezellig.

Wat is uw favoriete kledingwinkel in Mechelen?

Mijn favoriete kledingwinkel in Mechelen, vind ik op zich best wel een moeilijke vraag. Aangezien ik iemand ben die graag verschillende winkels bezoekt en vaak ook heel uiteenlopende winkels. Maar als ik dan toch één winkel moet kiezen, kies ik voor winkelketen Zara. Als je mij hier in loslaat, gegarandeerd dat ik met een toffe outfit buiten kom. Shoppen is 1 van mijn guilty pleasures zoals wel bij vele meisjes.

Waarom zouden we op jou moeten stemmen?

Heel sterke vraag! Ik ben een meisje geboren en getogen in Mechelen, die weet wat ze wil en dan ook zoveel mogelijk haar doelen probeert te bereiken. Heb zelf een moeilijk school parcours afgelegd, ben gepest op school. Via deze weg wil ik laten zien dat alles gebeurd met een reden. Die gebeurtenissen hebben mij alleen maar sterker gemaakt. Denk dat je als Miss België ook wel een sterke persoonlijkheid moet hebben. Daarnaast ben ik 3 talig, Nederlands, Frans en Engels. Heel vlot en sociaal iemand, ik zet me ook graag in voor het welzijn van anderen. Als ik andere mensen kan helpen zal ik dit dan zonder aarzelen ook doen.

Waar kunnen we op jou stemmen zodat jij onze toekomstige Miss België bent?

Voorlopig is de sms voting nog volop bezig. Deze loopt nog tot de finale van Miss Antwerpen 9 september. Je kan onbeperkt sms’en, 1 sms’je kost €1. Je sms’t MA09 naar 6665. Daarnaast mag je ook altijd mijn Facebook pagina liken: Miss Antwerpen 2019 kandidate 9 Inneke De Schutter.

Lees zeker ook het artikel over Miss Kandidate Yana en Lisa!

Wil jij ook op onze blog komen? Stuur dan snel een leuk tekstje en een foto naar malinials.mechelen@gmail.com .

Volg Malinials zeker op Facebook en Instagram!

 

 

2 gedachtes over “Miss Malinial van de maand: Inneke”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s