Malinial van de maand: Tom

Ik zag het levenslicht in juni ‘85 in Bonheiden maar bracht mijn jeugd door in Kampenhout en Zaventem. Ondanks ik vroeger nooit in Mechelen school heb gelopen of gewoond heb, kwam ik er wel af en toe voor de cinema of een avondje uit. Maar verder reikte mijn band niet met de stad. Tot enkele jaren geleden, na heel wat omzwervingen, de liefde me naar hier bracht en ik er zelf ben blijven plakken.

Ondertussen is Mechelen voor mij de ideale thuisbasis geworden, zowel op sociaal als professioneel vlak. Het mag dan wel een stad zijn maar wat ik er zo leuk aan vind, is dat er die sfeer hangt van in een kleiner dorp waar je iedereen kent. Elke dag nog ontdek ik hier nieuwe dingen of leer ik nieuwe mensen kennen. Ik kijk dan ook al enorm uit naar de zomer die eraan komt.

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s