Malinial van de Maand: Amelie

Hej allen! Ik ben Amelie, ben 22 jaar en woon al voor zo lang ik het me kan herinneren in Mechelen, of toch een deelgemeente ervan. Als kind van de lagere school ging ik in Muizen naar school en kwam ik niet zo veel in contact met de stad. We kwamen er enkel wanneer we eens gingen shoppen of tijdens een uitstap met de school. Toen ik naar het middelbaar ging, koos ik voor een school in Mechelen. En deze schoolcarrière heb ik afgemaakt in Mechelen. Ik stuurde logischerwijs af in een middelbare school in Mechelen en begon daarna aan de lerarenopleiding aan Thomas More in Mechelen. Tijdens deze 10 jaar heb ik Mechelen heel goed leren kennen. Het is letterlijk mijn thuisstad. Ondertussen werk ik en kom ik iets minder in het centrum, maar het voelt als een goede uitvalsbasis. Zo is Mechelen een centraal punt op vlak van openbaar vervoer. Daarnaast is het gewoon een supergezellige stad, waar ik graag blogberichtjes over schrijf op mijn blog Writings by Amelie (www.writingsbyamelie.wordpress.com).

Wil jij ook op onze blog komen? Stuur dan snel een leuk tekstje en een foto naar malinials.mechelen@gmail.com .

Volg Malinials zeker op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s