HOTSPOTS: Mijn favoriete plekjes in Mechelen

Als blogster van Malinials heb ik al heel wat plekjes kunnen ontdekken die gelegen zijn in onze mooie Dijlestad. Ik deel dan ook met veel plezier mijn favoriete plekjes in Mechelen!

Om te shoppen ga ik het liefst naar de Onze-Lieve-Vrouwstraat, deze straat staat bekend om zijn fair trade winkels. Hier kan je de meest leuke spulletjes en kleren terugvinden. Om te shoppen spring ik het liefste binnen in “UMA”. Deze winkel is echt 100% mijn stijl, waardoor ik deze winkel altijd leeg kan shoppen.

Meer info: https://www.uma-store.be/

Sinds kort is er een nieuwe zaak in deze toffe straat, namelijk “Not Just Soup”. Dit is de perfecte plek om even tot rust te komen na het shoppen en uzelf op te warmen met een heerlijk soepje. Elke week veranderen de smaken, dus het is iedere keer weer een verrassing!

Meer info: https://nl-nl.facebook.com/notjustsoup/

View this post on Instagram

Sava Mechelen , Grote Markt

A post shared by Sava Mechelen (@sava_mechelen) on

Om gezellig te gaan lunchen of s ’avonds iets kleins te eten, ga ik graag naar de tapasbar “Sava”. Dit is gelegen op de grote markt en het is ideaal om op een warme dag op het terras te zitten, maar voor de wintermaanden kun je perfect binnen een hapje eten. Om s ‘avonds hier te gaan eten, kun je hier best even vooraf reserveren.

Meer info: https://www.savamechelen.be/

S ’avonds, als ik iets wil gaan eten, ga ik graag naar “L’Artista”, dit is gelegen tussen de Sint-Romboutstoren en de vismarkt. Hier hebben ze echt de beste pizza van heel Mechelen! Is pizza niet zo uw ding? Dan kun je altijd naar hun kleine broertje “L’Osteria” gaan, dat gelegen is tussen de veemarkt en de grote markt.

Meer info “L’Artista”: http://www.lartista.be/

Meer info “L’Osteria” http://www.losteria.me/

Na een gezellig avondje uit eten ga ik graag iets drinken, hiervoor zijn er 2 café’s die perfect zijn om te genieten van een heerlijke cocktail. Ten eerste is er “bar popular” op de vismarkt, hier is er altijd een zuiderse en feestelijke sfeer. Daarnaast kun je ook naar de veemarkt gaan, waar “Bar Ista Latino” is gelegen. Hier is het iets rustiger om iets te gaan drinken, maar daarom niet minder gezellig!

Meer info “Bar Popular”: https://www.opcafegaan.be/mechelen/bar-popular

Meer info “Bar Ista Latino”: https://nl-nl.facebook.com/LaBaristaDelMercado/

20181023_111553_00011247648015499972519.png

Volg Malinials zeker op Facebook en Instagram!

 

4 gedachtes over “HOTSPOTS: Mijn favoriete plekjes in Mechelen”

  1. Pingback: 2018 – Malinials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s