HOTSPOT: Het beste café van Mechelen is 30 jaar

Ambiance café de prof is sinds deze week niet alleen 30 jaar geworden, maar is ook verkozen tot het beste café van Mechelen! Een hele prestatie waar de café-uitbater, zijn barmannen en -vrouwen enorm trots op mogen zijn!

IMG_1036[1]

Want de prof is niet alleen maar een café waar je gezellige sfeer kan opsnuiven. Hun missie is om de vriendschap te verhogen en stress te laten verdwijnen. Hoe ze dat doen? Door hun focus te leggen op een klantvriendelijke, vlotte, ordelijke en eerlijke bediening en natuurlijk door de meest leuke feestjes te geven!

IMG_1045[1]

De vele vaste klanten voelen zich thuis in dit café, één hiervan is Kenny a.k.a. het interieur van de prof, hij komt ongeveer 2 à 4 keer per week naar zijn stamcafé. Waarom? Een aantal jaar terug is hij met kameraden naar Mechelen geweest en is hij met hen terechtgekomen in de prof, en na wat gezwans met de medewerkers is hij niet meer weg te slaan uit dit café.

IMG_1032[1]
Niet alleen voor Kenny, maar ook voor Senne was dit het eerste café dat hij hier in Mechelen heeft leren kennen. Dit is zijn stamcafé omdat al zijn vrienden van zijn studentenvereniging, Educa, hier komen. Hij vindt dat vanaf het dat je naar dit café komt, dat je blijft komen voor de gezelligheid dat de prof te bieden heeft. Ook Jelle springt af en toe met zijn vrienden van Educa binnen omdat hij vind dat hier een toffe sfeer hangt.
IMG_1043[1]
Naast deze mannen komt Joke 4 keer per week naar het beste café van Mechelen, dit omdat ze zich hier thuis voelt en goeie vrienden heeft leren kennen in dit café. De prof heeft, volgens Lesly, alles wat een café nodig heeft. Zoals gezelligheid, toffe feestjes, goede vrienden, fijn personeel en natuurlijk een goede pint.
IMG_1042[1]
Maar niet alleen de klanten voelen zich hier thuis. Jonathan, een barman van de prof, noemt dit café zijn 2e thuis. Hij komt al meer dan 10 jaar als klant, is daarna als student begonnen met werken en zo hier als vaste medewerker terecht gekomen. Met zijn 3 jaar werkervaring als barman heeft hij maar een fractie meegemaakt binnen de 30 jaar dat de prof bestaat. Toch kan hij zeggen dat de studenten TD’s, de feestavonden in de weekends volgens hem het belangrijkste is wat de prof organiseert. In de toekomst worden er daarom ook enorm veel nieuwe feestjes en thema-avonden georganiseerd met grote namen van DJ’s. Hij vindt het zelf altijd fijn als hij complimenten krijgt of nieuwe verantwoordelijkheden krijgt, waardoor hij het gevoel heeft dat de cafébaas vertrouwen heeft in hem.
IMG_1035[1]
De prof is dus voor de jongeren in Mechelen een beetje thuiskomen, Yves is dan ook een geweldige cafébaas die altijd afkomt met geniale ideeën en toffe evenementen.

Bedankt Yves dat wij Mechelaars altijd terecht kunnen komen in jouw café!

 

http://www.deprof.be/

https://www.facebook.com/ambiancecafedeprofmechelen/

20181023_111553_00011247648015499972519.png

Volg Malinials zeker op Facebook en Instagram!

2 gedachtes over “HOTSPOT: Het beste café van Mechelen is 30 jaar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s