Het Mechelse studentenleven: Educa

Deze maand zet Malinials de verschillende studentenverenigingen in de kijker. Vaak wordt er enkel over het studentenleven in Leuven, Gent of Antwerpen gesproken, maar we hebben wel degelijk ook een boeiend studentenleven in Mechelen.

De laatste studentenvereniging die aan bod komt is Educa. Als je interesse hebt gekregen in de verschillende studentenverenigingen kan je ze volgende week ontmoeten op Student Lift-off op woensdag 20 september.

Educa is in één woord: familie. Een veilig vangnet waar je terechtkan voor alles. We zorgen voor ontspanning, maar ook voor ondersteuning. Met ondersteuning bedoel ik dat we tijdens de examens samen studeren, samenvattingen delen, enzovoort. Natuurlijk ligt de nadruk vooral op die ontspanning en het maken van nieuwe vrienden. Als nog jonge studentenvereniging hebben we nu toch al een mooie voetafdruk gezet binnen het studentenleven in Mechelen. Wij focussen ons vooral op de richting leerkrachtenopleiding, maar dit is zoals in alle andere verenigingen zeer flexibel.

Eigenlijk zijn wij gewoon een sociale, zotte bende die van elk moment een feest maken. Je ziet (en hoort) ons vaak ook al van ver komen. “Altijd vriendschap hier” is onze leus en we maken deze ook waar!

Kom hier meer te weten over het Mechels studentenleven!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

Geschreven door Annelies Weyts.

3 gedachtes over “Het Mechelse studentenleven: Educa

  1. Pingback: Doopweken in Mechelen | Malinials

  2. Pingback: Educa: Waarom dit de leukste studentenvereniging is. – Mechelen voor Millennials

  3. Pingback: To party: het beste café van Mechelen – Mechelen voor Millennials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s